info@fixdroid.nl | 0627410875

Zeg maar Toine


Antoine de BockMijn naam is Antoine, ik ben een 22-jarige werktuigbouwkunde student met een passie voor Android. Sinds 4 jaar ben ik actief bezig met Android en geef ik hier ondersteuning en advies in. Ik krijg steeds meer vragen en opdrachten buiten mijn vakgebied en mede ook door mijn ervaring als student assistent in de ICT wil ik mijn ervaring nu ook uitbreiden naar iPhone, PC’s en netwerken.

Doordat ik mij bekend heb gemaakt met verscheidene (Android) toestellen, waaronder zowel tablets als telefoons, ben ik erg veel problemen al een keer tegengekomen. Hierdoor kan ik mijn diensten en reparaties vaak snel uitvoeren. Je toestel zal vaak dezelfde dag nog gereed zijn, en zal meteen retour gestuurd worden. Bovendien werk ik op no cure no pay basis, is uw probleem niet verholpen, dan betaal je ook niks.