info@fixdroid.nl | 0627410875

Referenties


Deel jouw mening
Submit your review
* Required Field


I had my chattered iphone 4s fixed in fixdroid and I am completely satisfied. I was also able to watch the process my self and see how tiering it is!<

Dec 03, 2014 by Anonymous
Naam: Hamed 


I had my chattered iphone 4s fixed in fixdroid and I am completely satisfied. I was also able to watch the process my self and see how tiering it is!


Ik was eigenwijs met een goedkope Lenovo telefoon met een hele vage Android versie waar ik weinig mee kon. Gelukkig kon Antoine hier prima een werkbar

Oct 28, 2014 by Anonymous
Naam: Marten 


Ik was eigenwijs met een goedkope Lenovo telefoon met een hele vage Android versie waar ik weinig mee kon. Gelukkig kon Antoine hier prima een werkbare versie opzetten. Prima service.
Ook mijn good-old HTC desire werd weer nieuw leven ingeblazen.


Ook dit keer weer,door Antoine, supergoed en snel geholpen.Kan hem alleen maar sterk aanbevelen als je problemen met je android hebt.

Apr 03, 2014 by Anonymous
Naam: Ad Versteijnen 


Ook dit keer weer,door Antoine, supergoed en snel geholpen.

Kan hem alleen maar sterk aanbevelen als je problemen met je android hebt.


Als je problemen hebt met een Android device is Fixdroid een betrouwbare oplossing. Antoine had dezelfde week nog tijd om mijn probleem voorspoedig op

Dec 08, 2013 by Anonymous
Naam: Anton 


Als je problemen hebt met een Android device is Fixdroid een betrouwbare oplossing. Antoine had dezelfde week nog tijd om mijn probleem voorspoedig op te lossen, en heeft daarnaast nuttig advies gegeven. Ik ben heel tevreden over de service!


Antoine, is zeer behulpzaam en staat snel klaar voor heel vakkundig werk.Als ik weer wat heb ga ik zeker naar hem terug.

Dec 07, 2013 by Anonymous
Naam: Ad Versteijnen 


Antoine, is zeer behulpzaam en staat snel klaar voor heel vakkundig werk.
Als ik weer wat heb ga ik zeker naar hem terug.


deze man is 100% te vertrouwen en uitstekende service, en heeft me enorm geholpen bij het unlocken van me samsung galaxy s4. ik zal zeker terug bij je

Nov 21, 2013 by Anonymous
Naam: Dani 


deze man is 100% te vertrouwen en uitstekende service, en heeft me enorm geholpen bij het unlocken van me samsung galaxy s4. ik zal zeker terug bij je komen als ik problemen heb met een andere toestel bedankt voor alles groetjes dani


Had nog een oude mobiel liggen die stuk was, laten maken door Fixdroid en direct kunnen verkopen op Marktplaats. Had ik toch nog iemand er mee blij ge

Oct 24, 2013 by Anonymous
Naam: Arjen Huitema 


Had nog een oude mobiel liggen die stuk was, laten maken door Fixdroid en direct kunnen verkopen op Marktplaats. Had ik toch nog iemand er mee blij gemaakt en winst!


hele snelle service. goed en betrouwbaar bedankt voor de hulp

Sep 27, 2013 by Anonymous
Naam: Nick 


hele snelle service.
goed en betrouwbaar
bedankt voor de hulp


Met de telefoon van mijn man heeft Antoine mij super goed geholpen. De telefoon bleef regelmatig aangeven dat er onvoldoende opslagcapaciteit was en A

Jul 05, 2013 by Anonymous
Naam: Danielle 


Met de telefoon van mijn man heeft Antoine mij super goed geholpen. De telefoon bleef regelmatig aangeven dat er onvoldoende opslagcapaciteit was en Antoine heeft dit goed kunnen oplossen door een aantal aanpassingen in de telefoon te verrichten zodat de melding sindsdien niet meer verschenen is. Kortom, goede service, daarna nogmaals de gebruiksaanwijzing in PDF-formaat over de mail gehad. Dus ik kan iedereen met problemen aan zijn of haar Android telefoon Antoine aanbevelen. Antoine, nogmaals bedankt voor de snelle en goede service!


Ik ben erg tevreden met de diensten van Antoine. Hij was behulpzaam en kwam zijn afspraken na. Vooral de snelheid van zijn service heb ik als positief

Jul 04, 2013 by Anonymous
Naam: Paul 


Ik ben erg tevreden met de diensten van Antoine. Hij was behulpzaam en kwam zijn afspraken na. Vooral de snelheid van zijn service heb ik als positief ervaren. De kennis is ook echt aanwezig waardoor niet alleen mijn primaire probleem was oplost maar mijn device ook echt een stuk sneller is geworden. Zeker een aanrader.


Fixdroid , USA 4.8 5.0 15 15 I had my chattered iphone 4s fixed in fixdroid and I am completely satisfied. I was also able to watch the process my self and see how tiering it is!
Page:

12

May 31, 2013
Naam: Beerkens

Al enige tijd had ik last van te weinig opslagruimte op mijn HTC Desire. Hierdoor moest ik steeds meer applicaties verwijderen om ruimte te maken. Eerst zelf geprobeerd een oplossing te vinden, maar dat lukte niet.

Antoine wist raad, installeerde een nieuwe ROM zodat mijn telefoon toegang kreeg tot de SD kaart voor het installeren van apps. Fantastisch, zo kreeg ik in plaats van zo´n 140 MB toegang tot bijna 1Gb aan opslagruimte.

Antoine reageerde snel op mail, kwam met verschillende voorstellen, zorgde voor een nieuwe SD kaart, en regelde het gewoon. Een absolute aanrader!

Bron: marktplaats.nl


Apr 29, 2013
Naam: Danique

Antoine is een vriendelijke jongen die goede service levert. Hij vraagt wat je wilt, en zorgt dat het voor elkaar komt. Zelfs als het een moeilijkere klus is (zoals in mijn geval)


Apr 24, 2013
Naam: TDJ Media

Geduldig en betrouwbaar werk!


Apr 02, 2013
Naam: Van Maurik

Goed, snel, vakkundig én een prima service!

Absoluut een aanrader!!

Peter van Maurik
Administratiekantoor Leudal

Bron: marktplaats.nl


Mar 19, 2013
Naam: Robmom93

Ik had een android toestel met achterhaalde software. Producent gaf geen updates meer en ik kon geen apps meer installeren. Antoine heeft me erg geholpen. Hij deelde me mee dat hij er een weekend voor nodig was en bood me een vervangend toestel aan. Later die dag belde hij echter al dat het klaar was. Zeer tevreden over snelheid en ook over de kosten die hij daaraan verbond.

Bron: marktplaats.nl


Mar 18, 2013
Naam: Martijn

Zeer tevreden over de diensten van Antoine, hij heeft vakkundig mijn HTC Legend ‘verbeterd’. Aangezien ik er zelf weinig verstand van heb heb ik Antoine mijn toestel laten rooten en er een custom ROM op laten zetten. Over het resultaat ben ik zeer positief. Deze relatief oude telefoon was een trage ergernis geworden in mijn dagelijks leven. Dankzij Antoine kan ik er nu gewoon weer mee whatsappen, facebooken en bellen op een normaal tempo.

Verder fijne deskundige omgang en antwoord op vragen.

Martijn Merks

Bron: marktplaats.nl


Mar 08, 2013
Naam: S.wojcik

kundig en betrouwbaar niet te duur en houdt zich aan afspraak, geeft ook na betaling advies, gratis.

Bron: marktplaats.nl


Mar 08, 2013
Naam: Simons

Eerste klus was een HTC Desire Z, één van de allermoeilijkste telefoons om te rooten. Prima gegaan. Cyanogen laten installeren, toestel draaide als een zonnetje (en veel sneller dan origineel). Regelmatig teruggeweest voor andere Android-spullen, onder andere Medion-tablet en Hyundai-tablet laten rooten zodat ik deze reclame-vrij kon maken. Steeds perfect werk!

Ook als het langer duurt dan vantevoren ingeschat: afspraak = afspraak en de vooraf overeengekomen prijs werd gevraagd. Prima service, kon er ook achteraf voor vragen terecht.

Aanrader!

Bron: marktplaats.nl


Mar 08, 2013
Naam: Fred

Ik had een tweede hands HTC HD2 gekocht met slechte Android software.
Antoine heeft mij perfect geholpen en voor erg weinig geld een nieuwe versie van Android geïnstalleerd.
Telefoon draait weer als nieuw.

Mijn dank hiervoor.
Groet,
Fred.

Bron: marktplaats.nl


Mar 07, 2013
Naam: Peter en Merian

Erg tevreden over de geleverde dienst.
Vooraf deskundige en gedettaileerde informatie over de mogelijkheden, en na afloop ook nog advies gekregen over verdere mogelijkheden.
Snelle beantwoording op vragen van onze kant.
Juiste prijs voor geleverde arbeid.

Bron: marktplaats.nl